Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Успех дизача тегова Тамаша Кајдочија

07.05.2014.

Члан Клуба дизача тегова Спартак, Тамаш Кајдочи, са националним и клупским тренером Стипаном Вертом, на Европском првенству за младе до 17 година које је одржано у Чеханову (Пољска), у категорији 94 кг, освојио је једну сребрну и две бронзане медаље, што су прва одличја у овом спорту за Србију.

7991_1.jpg

На конференцији за новинаре, уприличеној тим поводом у Медија-центру Градске-куће, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, честитао је младом Кајдочију на великом успеху који је остварио.

- Медаље пуно значе за овај спорт поготово што су прве у историји Србије у дизању тегова. Честитао бих и тренеру Стипану Верту који има великог удела у овом сјајном резултату. Град Суботица ће и у будућности помагати овај спорт и бити уз суботичке спортисте, истакао је Вјекослав Острогонавц.

Тамаш Кајдочи је нагласио да му је ово до сада највећи успех у каријери и да му је драго што је његов успех у Пољској лепо примљен и у Суботици.

У дисциплини трзај Кајдочи је освојио сребрну медаљу са подигнутих 155 кг. У избачају је подигао 185 кг и освојио бронзану медаљу. У укупном пласману, у тоталу је укупно подигавши 340 кг, освојио још једну бронзану медаљу.

Дизање тегова је Олимпијски спорт и судећи по овим резултатима, Тамаш Кајдачи би могао да нас представља на Играма у Рију 2016. године, што би било прво учешће нашег такмичара у овом спорту.

Колико је ово квалификационо такмичење за Олимпијске игре младих било квалитетно, најбоље сведоче чењенице да је руски такмичар који је освојио друго место, подигао само један килограм више од Кајдочија, а првопласирани јерменски такмичар је оборио нове светске рекорде.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>