Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одржан „39. Тримби”

01.05.2014.

Градски савез „Спорт за све” успешно је организовао традиционалну спортско-рекреативну манифестацију „39. Тримби”, у којој сви учесници раздаљину од Суботице до Палића пређу пешке, бициклом или на ролерима.

7987_1.jpg

Сви учесници „Тримбија” са овереним учесничким картицама на крају програма су, без обзира на редослед доласка на циљ, учествовали у извлачењу (из бубња) главних и утешних награда. Петоро најсрећнијих учесника награђено је бициклима које је обезбедио ресор за спорт, омладину и туризам града Суботице, а поред пет главних уручено је и неколико утешних награда. Награђани су и најмлађи и најстарији учесник „Тримбија”, као и такмичар који је био најбржи на полигону спретности.

Бицикле су уручили Вјекослав Острогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Зоран Олајић, секретар Спортског савеза Суботице и Мерима Кулић, у име Градског савеза „Спорт за све”.

Добитници бицикала су: Атила Антал, Милан Ђурић, Синтија Рошчак, Милан Ђуровић и Валентина Солар.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>