Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Никола Кујунџић запажен на ултрамаратону „100 миља Истре”

23.04.2014.

Никола Кујунџић, члан Ултрамаратон клуба „Палиго Палус” успешно је окончао наступ на планинском ултрамаратону „100 миља Истре”, који је одржан од 11. до 13. априла у Истри.

7966_1.jpg

Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, честитао је Кујунџићу на запаженом резултату оствареном на овом тешком ултрамаратону. Деоницу дугу 166 километара, истакао је Острогонац, Кујунџић је савладао за 32 часа и 11 минута и у конкуренцији 160 такмичара, од којих је на циљ стигло њих 114, заузео 43. место у коначном пласману, и као 15. у конкуренцији сениора.

Никола Кујунџић је похвалио организацију трке, чија је почетна тачка био мали градић Лабин, а крајња тачка Умаг. Он је нагласио да је трка била изузетно тешка, да су му вештине из планинарства које поседује помогле да издржи све напоре и да је задовољан пласманом, јер је трку завршио на 15. месту у конкуренцији сениора.

Елвира Јаноши, председница Ултрамаратонског савеза Србије, такође је честитала Николи Кујунџићу на резултату који је постигао на трци у Истри, као и на начину на који је репрезентовао свој клуб, савез и државу, истичући притом да коначан пласман није увек у првом плану, поготово на овако тешким тркама.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>