Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Отворен Сајам образовања

15.04.2014.

У фискултурној сали Техничке школе „Иван Сарић” почео је дводневни Сајам образовања на којем се представљају све средње школе из Суботице и Бачке Тополе, више факултета и високих струковних школа, а своје штандове имају и Национална служба за запошљавање, Инфостуд, Клуб „Месечина” и Дом ученика Суботица. Организатор Сајма образовања је Актив директора суботичких средњих школа.

7943_1.jpg

Отварању Сајма образовања присуствовали су начелник Школске управе Сомбор Борислав Станичков и Блашко Стантић, члан Градског већа задужен за област образовања.

Сајам образовања је прилика да се ученици осмих разреда, као и ђаци завршних разреда средњих школа упознају са образовним профилима које школе и факултети нуде.

Средње школе су уз помоћ својих ученика припремиле презентације како би потенцијалне ученика упознали са својим радом и образовним профилима

У име Министарства просвете, науке и технолошког развоја Сајам је отворио начелник Школске управе Сомбор, Борислав Станички, који је оценио манифестацију као значајну за опредељивање за животни позив што представља једну од прекретница за сваког ученика.

Он сматра да је важно да се у овај процес на адекватан начин укључе сви субјекти, како би се младим људима помогло у доношењу одлуке о будућем занимању.

Сајам образовања у Суботици се одржава десети пут, а по пети пут домаћин је Техничка школа „Иван Сарић”. Сајам је данас отворен до 18 часова, а сутра од 9 до 16 часова.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података