Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Успех Јовице Спајића на ултрамаратону у Италији

07.04.2014.

У Медија-центру Градске куће представљен успешан наступ Ултрамаратонског клуба „Палиго Палус” на трци која је одржана у Италији на релацији између Милана и Сан Рема. Највећи успех постигао је њихов такмичар Јовица Спајић који је већ истрчао лимит за Првенство света са 24 часовни ултрамаратон. Он је стазу у дужини од 283 километра претрчао за 41 час и и 13 минута и освојио десету позицију. Стартовало је, иначе, 45 такмичара, али само је њих 19 успело да заврши ову напорну трку.

7907_1.jpg

Поред Јовице Спајића, „Палиго Палус” има још квалитетних такмичара, међу којима је и Игор Војнић Зелић, који је прошле године претрчао Спартатлон, једну од најтежих трка на свету. Он је најавио учешће на овогодишњим великим ултрамаратонима који крећу већ 31. маја трком на Ултрабалатону у Мађарској, а завршавају се Спартатлоном у Грчкој, на јесен. И ове године ће се, такође, од 14. до 15. јуна одржати и ултрамаратонска трка на Палићу у организацији клуба „Палиго Палус“ .

Председница Ултрамаратонског клуба „Палиго Палус” је Елвира Јаноши, наша позната ултрамаратонка. Она је и савезни селектор и сјајан ментор маратонцима, али и такмичарима из омладинског погона који бележе одличне резултате.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>