LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Најављен 15. Супер Енпи куп

20.03.2014.

Суботица и Карате клуб Енпи ће поново бити домаћини Супер Енпи купа, петнаестог по реду, који ће у недељу, 23. марта 2014. године, од 9 часова, у суботичкој Хали спортова окупити више од 1.500 такмичара из 11 држава.

7847_1.jpg

Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам Вјекослав Острогонац је, на прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, најављујући овај традиционални турнир рекао да је Град имао и да ће и у будућности имати слуха за лепе спортске акције као што је Супер Енпи куп.

- Верујем да ће недеља бити прави празник каратеа. Позивам све љубитеље овог спорта у Суботици да дођу до Хале спортова у уживају, истакао је Острогонац.

Председник Карате клуба Енпи, Милорад Ћопић, нагласио је да ће на турниру учествовати велики број такмичара из 11 земаља, да се Супер Енпи куп одржава пред велика европска такмичења и да због тога очекује да ће се селекције појавити у најбољим саставима.

- Када је реч о КК Енпи, наших 120 каратиста турнир дочекује у добром расположењу. Наши такмичари су били сјајни на тек минулим Првенству Војводине, а ово ће бити прилика да одмере снаге са најбољима у региону, казао је Ћопић.

Председник Организационог одбора Супер Енпи купа Миленко Пејушковић, рекао је да је организација турнира сваке године све тежа због финансијске ситуације и да организатори ове традиционалне манифестације дугују велику захвалност на подршци локалној самоуправи града Суботице.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја