Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Најављен 15. Супер Енпи куп

20.03.2014.

Суботица и Карате клуб Енпи ће поново бити домаћини Супер Енпи купа, петнаестог по реду, који ће у недељу, 23. марта 2014. године, од 9 часова, у суботичкој Хали спортова окупити више од 1.500 такмичара из 11 држава.

7847_1.jpg

Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам Вјекослав Острогонац је, на прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, најављујући овај традиционални турнир рекао да је Град имао и да ће и у будућности имати слуха за лепе спортске акције као што је Супер Енпи куп.

- Верујем да ће недеља бити прави празник каратеа. Позивам све љубитеље овог спорта у Суботици да дођу до Хале спортова у уживају, истакао је Острогонац.

Председник Карате клуба Енпи, Милорад Ћопић, нагласио је да ће на турниру учествовати велики број такмичара из 11 земаља, да се Супер Енпи куп одржава пред велика европска такмичења и да због тога очекује да ће се селекције појавити у најбољим саставима.

- Када је реч о КК Енпи, наших 120 каратиста турнир дочекује у добром расположењу. Наши такмичари су били сјајни на тек минулим Првенству Војводине, а ово ће бити прилика да одмере снаге са најбољима у региону, казао је Ћопић.

Председник Организационог одбора Супер Енпи купа Миленко Пејушковић, рекао је да је организација турнира сваке године све тежа због финансијске ситуације и да организатори ове традиционалне манифестације дугују велику захвалност на подршци локалној самоуправи града Суботице.

Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја