Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Најављен 7. Рођендански полумаратон АРК „ТРОН”

25.02.2014.

- Седми рођендански полумаратон Атлетско–рекреативног клуба „ТРОН” и Трка задовољства на пет километара Спортско–рекреативног центра Економског факултета СРЦЕФ, одржаће се у суботу, 1. марта, на Палићу, од 11 часова, најавио је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, Вјекослав Острогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам.

7777_1.jpg

Седми рођендански полумаратон и Трка задовољства промовишу Палић и као туристичку дестинацију, истакао је Острогонац, и додао да ће град Суботица и даље подржавати овакве манифестације које афирмишу спорско-рекреативне и туристичке потенцијале Суботице и Палића.

Председник АРК „ТРОН” Себастиан Лудаић је рекао да је до сада за полумаратон пријављено 100, а за Трку задовољства 260 учесника, да су се осим домаћих такмичара пријавили и учесници из Мађарске, Босне и Херцеговине, Хрватске и Шпаније и да очекује да ће на старту бити око 400 тркача.

Тродневни програм за све учеснике почиње у петак, 28. фебруара 2014. године, на Женском штранду, од 18-21 час, где се организује Pasta-party. У исто време у организационом центру на Великој тераси заказана је подела стартних бројева и учесничких пакета.

На дан трке, организациони центар на Великој тераси отвара се у 8 часова, а подела стартних бројева и учесничких пакета је од 10,30 часова. Окупљање, проглашење победника и дружење након трке одвијаће се у великом Конгресном центру на Великој тераси. Стаза полумаратна и трке задовољства иста је као и предходних година. Тркачи на пет километара имају два окрета од 180 степени, а полумаратонци четири.

Заинтересовани за трке могу да се пријаве и у петак од 18-21час, у организационом центру на Великој тераси, и на сам дан трке, у суботу 1. марта.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>