LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из културе

Вече камерне музике

10.02.2014.

У уторак, 11. фебруара 2014. године, у Великој већници Градске куће одржаће се кјонцерт камерне музике на коме ће наступити ученици музичких школа из Суботице, Марибора и Осијека. Вече камерне музике почиње у 19 часова, а улаз је бесплатан.

7715_1.jpg

На прес-конференцији, уприличеној тим поводом у Медија-центру Градске куће, помоћник градоначелника задужен за међународну сарадњу и регионални развој, Синиша Бабичковић, рекао је да ће двогодишња сарадња музичких школа из Суботице и Осијека ове године бити употпуњена наступом ученика музичке школе из Марибора. Он је истакао да је ова тројна сарадња између музичких школа из Суботице, Хрватске и Словеније значајна за ученике и њихове професоре пре свега због размене искустава.

На сутрашњем концерту ће се представити квартет кларинета из класе професора Ласла Барата „СУ квартет”, квинтет лимених дувача „Фанфаре” и дувачки октет „Sliding SU band” из класе професора Кароља Tокодија, трио саксофона из класе Јасне Јовићевић, ансамбл тамбураша из класе Милана Придрашког и клавирски трио „Schubert” из класе Тамаре Марковић. На почетку концерта, као подршка младима, наступиће гудачки трио из VI разреда ниже Музичке школе.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Председнички избори
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја