LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести

„На кафу са суседом”

20.12.2013.

У Великој већници Градске куће данас је одржана пројектна активност „На кафу са суседом” коју су Центар локалне демократије из Суботице и Агенција локалне демократије из Осијека, као главни носиоци, организовали у оквиру ИПА пројекта „Подршка умрежавању и европској сарадњи градова и општина”.

7587_1.jpg

Циљ ове активности је повезивање учесника из 12 укључених општина и градова из Хрватске и Србије, размена искустава у прекограничној сарадњи и развијање могућности заједничке имплементације пројеката које Европска унија финансира из различитх програма.

У име града Суботице, учеснике скупа поздравио је Синиша Бабичковић, помоћник градоначелника за међународну сарадњу и регионални развој, који је главним носиоцима пројекта уручио повеље поводом 20 година њихове сарадње.

Пројекат је почео прошле године, траје 18 месеци, а завршна конференција биће одржана почетком следеће године у Осијеку. Учесници су и Рума, Инђија, Стара Пазова, Бач и Апатин из Србије, и Вуковар, Бели Манастир, Дреновци, Нијемци и Стари Јанковци из Хрватске.

Суботица је последњи домаћин активности „На кафу са суседом”, која је организована у свих 12 локалних самуправа.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Председнички избори
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја