LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из културе

Обележавање годишњице уласка српске војске у Суботицу

08.11.2013.

Представници Српског културног центра „Свети Сава”, Буњевачког културног центра и Удружења ратних добровољаца 1912-1918. године и њихових потомака и поштовалаца саопштили су, на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, програм обележавања годишњице уласка српске војске у Суботицу 13. новембра 1918. године. 

7434_1.jpg

Свечана академија биће одржана у позоришној сали „Јадран”, 12. новембра, у 19 часова, под називом „Браћа увек–увик заједно”. У програму ће учествовати Дечији и Мешовити хор СКЦ „Свети Сава” и Фолклорни ансамбл и оркестар Буњевачког културног центра. На сцени ће се појавити и драмски уметник Милош Станковић.

У среду, 13. новембра, у 10 часова и 15 минута положиће се венци на спомен-плочу на Железничкој станици, а у 10 часова и 30 минута, на Пушкиновом тргу, одржаће се помен и положиће се венци на споменик палим јунацима у ослободилачким ратовима од 1912. до 1918. године.

Организатори манифестације су СКЦ „Свети Сава”, Буњевачки културни центар, Удружење ратних добровољаца 1912-1918. године и њихових потомака и поштовалаца и град Суботица.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Председнички избори
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја