Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Новогодишњи турнир са повећаним наградним фондом

10.11.2013.

Новогодишњи турнир у малом фудбалу почиње за месец дана, тачније 8. децембра. Турнир сваке године расте и нуди нешто ново учесницима али и посетиоцима. Тако ће бити и ове године за коју су организатори припремили низ новина. Уз помоћ градског ресора за спорт увећан је фонд награда па ће тако победнику овогодишњег 41. турнира припасти чек од 500.000 динара. Наградни фонд гарантује популарност и сигурно велику борбу међу екипама за освајање турнира.

7429_1.jpg

Немања Симовић, члан градског већа изнео је новине на турниру. - Драго ми је да смо се и ове године уз помоћ организационог одбора потрудили да турнир порасте. Сваке године се повећава се наградни фонд а ове смо успели да обезбедимо 500.000 динара за победника како смо и најавили по завршетку прошлогодишњег упркос тешкој години. Драго ми је да смо турнир подигли на висок ниво и сигурно је да сада спада у ред 3 најјача у Војводини. Поред повећања наградног фонда успели смо и садржајно да оплеменимо турнир. Организоваћемо изложбу слика и текстова са свих до сада одржаних турнира као једну ретроспективу. Идејни творац изложбе је Бранислав Капор. Ове године смо почели сарадњу са националном телевизијом РТС, тако да ће Организациони одбор селектирати екипу која ће учестовати и представљати Суботицу на традиционалном турниру РТС-а "Играј за 16" почетком априла наредне године.Такође пре финалног меча у Суботици одиграће се ревијална утакмица између спортских новинара РТС-а и њихових колега из Суботице. Очекујемо да ће велики број љубитеља малог фудбала пратити турнир као што је то било и прошле године када се финале одиграло пред препуном Халом спортова.

Бранислав Капор је изнео пар детаља везаних за техничку организацију и за саму изложбу. На турниру који се игра по правилима Футсала играће 32 екипе (5 1) које ће бити подељене у 8 група.  Пријаве за турнир почињу од четвртка 07.11 на телефон 064/220 34 07 (Бранислав Капор). Цена котизације се није мењала и износи 12.000 са ПДВ-ом. Пријаве се примају до испуњења квоте од 32 екипе или до 4..12 када ће се извршити жребање екипа и свечано отварање изложбе која ће чинити 40 великих фотографија на којима ће бити представљени сви досадашњи турнири. Овом приликом Организациони одбор се захвалио Суботичким Новинама и Градској бибблиотеци који су помогли да се сакупе историсјки подаци око одржавања Новогодишњих турнира у нашем граду. Улазнице за групну фазу такмичења износиће 50,00 динара док ће се од осмине финала па до краја улаз наплаћивати 100,00 динара.

Турнир почиње 8. децембра када се играју утакмице 1. кола, 15. децембра ће се одиграти комплетно друго коло, а седам дана касније треће коло. Осмина финала је на програму 29. децембра. Четвртфинале је на програму 4. јанура 2014 године. Полуфиналне утакмице играју се дан касније а велико финале заказано је за 11. јануар када ће се као предигра одиграти ревијални сусрет спортских новинара РТС-а и спортских новинара Суботице.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>