Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Ноеми Вакула апсолутни првак Србије у гимнастици

28.10.2013.

Гимнастичарке соколског друштва Спартак веома успешно су учествовале на финалном такмичењу Пионирске гимнастичке лиге Србије који је одржан у Новом Саду 26.10. Младе суботичке гимнастичарке такмичиле су се у две категорије у финалу по справама и од могућих 8 титула освојиле су чак 7 уз две сребрне медаље.

7427_1.jpg

У конкуренцији до 10 година на све четири справе убедљиво најбоља у Србији била је суботичанка Вакула Ноеми, прва на прескоку 13,50 прва на разбоју 15,90 прва на греди 15,20 и прва на партеру са 15,47 уједно је била најуспешнија такмичарка на финалу Пионирске гимнастичке лиге Србије. У конкуренцији девојчица до 8 година три златне и једну сребрну медаљу освојила је наша гимнастичарка Штрбан Михајла, а једну сребрну на прескоку освојила је Милодановић Катарина.

Имајући у виду да су младе суботичке гимнастичарке протекле недеље биле првопласиране у екипној конкуренцији за 2013. годину, а да су Вакула Ноеми и Штрбан Михајла биле прве у Србији појединачно у својим категоријама, наступ суботичких гимнастичарки у 2013. може се оценити врло успешмим.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>