LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Дизачи тегова Спартака освојили нову екипну титулу

20.10.2013.

У суботичкој Хали спортова одржан финални турнир екипног првенства Србије у дизању тегова, као и првенство Србије за млађе сениоре и сениорке до 23 године.а уједно и екипно првенство за млађе сениоре и сениорке. Прво место и нова титула екипног првака Србије припала је дизачима Спартака. Ова је девета узастопна титула првака државе, а укупно у својој историји КДТ Спартак је освојио 15 екипних првенствених титула у дизању тегова.

7423_1.jpg

Победничка екипа је наступила у саставу: Верт Стипан - тренер, такмичари: Ароксалаши Ервин, Кајдочи Тамаш, Кајдочи Тивадар, Канижаи Арон, Полачек Марио и Рожњик Ервин.

Друго место припало је екипи Срема из Сремске Митровице, док је трећа била екипа Херкулеса из Бача. Такмичари Спартака су постигли изузетне резултате на овом такмичењу, остварене су норме савезног и међународног разреда, и постављени нови државни рекорди.

Најзначајнији резултати КДТ Спартак:

  • Полачек Марио у категорији до 69кг, трзај 105кг избачај 130кг у биатлону 235кг 3 нова државна рекорда за млађе сениоре до 23 године.
  • Рожњик Ервин у категорији до 77кг, трзај 125кг и у биатлону са 280кг два нова државна рекорда за јуниоре до 20 година и млађе сениоре до 23 године. Испунио норму међународног разреда.
  • Кајдочи Тивадар у категорији 105кг са избачајем од 193кг нови државни рекорд за јуниоре до 20 година и млађе сениоре до 23 године. Испунио норму међународног разреда.
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја