Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Волонтери Црвеног крста на школским спортским дешавањима

07.10.2013.

Црвени крст, Суботица и Савез за школски спорт и педагога физичке културе града Суботице потпислаи су протокол о сарадњи. Протокол су потписали Михајло Пеце, секретар Црвеног крста и Звонко Вуковић, председник Савеза, у присуству Немање Симовића, члана Градског већа задуженог за спорт.

7420_1.jpg

Радослав Свирчев, секретар савеза за школски спорт видно је задовољан са постигнутим договором - Савез за школски спорт је учинио много у смислу обезбеђења и здравствене сигурности ученика. Уз такмичарске књижице које су ове године обавезне, сва деца ће бити прегледана у спортској амбуланти и са исправним здравственим и школским књижицама наступају на такмичењима. Желели смо да направимо корак више у безбедности деце па смо уз разговор са Црвеним Крстом Суботице направили договор да потпишемо уговор о сарадњи. Овом сарадњом волонтери Црвенеог Крста ће превентивно деловати на школским такмичењима и тиме стицати искуство а уједно подизати свест о пружању прве помоћи код деце. Овом приликом бих се захвалио Црвеном Крсту који је имао разумевање за нас и са којима је договор врло брзо постигнут на обострано задовољство.

Михаљ Пеце секретар Црвеног Крста изразио је значај потписивања споразума. - Желели смо подићи ниво и квалитет у нашој сарадњи а све у интересу младих људи који учествују на спортским манифестацијама. Црвени Крст жели да испоштује све принципе и обавезе које иду у корист укупне заједнице. Црвени крст је једна од значајнијих институција коме је законом додељена фуункција да оспособљава наше суграђане у пружању прве помоћи. Овим споразумом наши млади и обучени волонтери средњошколци ће бити на свим школским такмичењима који се налазе у календару Савеза за школски спорт и тамо превентивно деловати и на тај начин обезбедити сигурност младих који се тамо налазе. Волонтери ће поред интервенција користити сваки тренутак за промоцију и подизање нивоа културе свих наших младих људи по питању прве помоћи. Сведоци смо да са изузетно малим знањем и стеченим способностима из те области у датом тренутку може се спасити живот.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>