Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Отворена изложба дечјих радова „Суботица, мој град“

09.10.2013.

Поводом 10. октобра, Дана ослобођења Суботице од фашизма, у вестибилу Градске куће данас је отворена изложба ликовних радова ученика основних школа. На расписани конкурс на тему „Суботица, мој град“, из девет суботичких основних школа и Ликовне радионице Црвеног крста Суботица укупно је приспело 187 ликовних и 63 литерарна рада.

7301_1.jpg

Изложбу дечјих радова отворила је др Етела Јеринкић, члан Градског већа задужена за образовање. Она је, том приликом, нагласила да је битно да се сачува успомена и сећање на, за наш град и нашу земљу, значајне историјске датуме, и додала да су ученици у својим ликовним и литерарним радовима углавном представили оно што је за њих најзначајније и најлепше у Суботици.

Конкурс је први пут расписан пре 16 година, а у СУБНОР-у су пре 11 година, узимајући у обзир узраст деце за који се конкурс расписује, одлучили да тема радова не буде Други светски рат већ „Суботица, мој град“. Ликовни радови су распоређени у две категорије: за ниже и више разреде основних школа.

Градски одбор СУБНОР-а сваке године обезбеђује награде за најбоље радове по категоријама. За прва три места уручују се медаље. Учитељ, наставник или професор чији је ученик освојио награду добија захвалницу за уложени труд, а награда је обезбеђена и за школу која однесе највише медаља. Додела награда ученицима и њиховим учитељима, наставницима и професорима најављена је за 22. децембар.

Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја