Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Потписан уговор између Су Тима и Ватерполо клуба Спартак Прозивка

01.10.2013.

У медија центру Градске куће потписан је уговор о техничко спортској сарадњи између Су Тима и Ватерполо клуба Спартак Прозивка. Потпису уговора присуствовао је и члан градскоћ већа задужен за спорт Немања Симиовић. По уговору је предвиђено да се Су Тим бави базичним делом припреме младих спортиста што подразумева школу пливања и основу ватерполо технике, након чега ће уз договор са родитељима деца наставити обуку и тренирање у ватерполо клубу Спартак Прозивка.

7263_1.jpg

Вил Лудвиг, испред ватерполо клуба Спартак Прозивка задовољање склопљеним договором - Препознали смо квалитет рада Су Теама и овим уговором препустићемо им почетни импулс да одраде за нас. То је пре свега школа пливања и основне технике ватерполо спорта, што ће нам сигурно пуно олакшати у каснијем раду са младим спортистима, јер добра база је предуслов за врхунске резулате и верујем да ћемо са оовим системом рада моћи у скорој будућности да парирамо великим центрима ватерпола као што је Београд и Нови Сад. Доказ да се код нас ради све боље са децом је и треће место наше најмлађе селекције у држави. Очекујем да ћемо сарадњом са овом школом спорта остварити још боље резултате.

Синиша Репија је појаснио шта се ради у школи спорта и шта за њих представља овај споразум - Наш циљ је да направимо одрерђену базу деце предшколског узраста. Ми радимо са децом већ од четири године на развоју њихове моторичке способности у свим сегментима. Учимо их и правилном спортском понашању. Када деца напуне седам године усмеравамо их ка одређеној спортској грани која им највише одговара. Овај споразум са ватерполо клубом Спартак Прозивка нам пуно значи, пливање је важан сегмент у школи спорта и верујем да ће овим уговором обе стране имати користи. Код нас раде стручни кадрови са спортским факултетским образовањем који пружају добар рад са децом. Видимо да су се границе почетка бављена спортом помериле некада је то било са 11 година а сада већ у врло раној фази се деца опредељују за спорт којим желе да се баве. Наша школа спорта је ту да пружи основу деци и да их научи свим вештинама. По завршетку школице са нашим стручним знањем препоручујемо родитељима којим спортом треба њихово дете да се бави, где би могло да пружи највише. Овом приликом морам похвалити ресор за спорт Гарда Суботице и Немању Симовића човека који је задужен за спорт у граду и који је препознао наш рад.

Након изјава Срђан Дакић испред Су Теама и Вил Лудвиг испред ватерполо клуба Спартак Прозивка потписали су уговор о техничко спортској сарадњи.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>