LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

ФК Суботица освојила Куп Градског фудбалског Савеза

18.09.2013.

Братство - Суботица 2:6 (1:2)

7219_1.jpg

Стадион у Таванкуту, Гледалаца: 100. Судија: Зинаја Горан помоћници: Шерегељ Кристофер, Бурсаћ Немања. Стрелци: Дрчелић у 8., 12., 47. и 81. мин., Пурковић 61. мин. и Човић у 88. мин. (за Суботицу), Тумбас Стипан у 30. мин. и Крчелић Даниел у 53. мин.

Братство: Спасовски, Тумбас А. (Вуковић), Војнић Хајдук, Копуновић, Слобода, Серенче, Бедековић (Гиловић), Крчелић, Скендеровић, Тумбас С., Шакировски (Скендеровић)

Суботица: Кумозец, Тиквицки, Никшић, Ђурановић, Иловац (Томишић), Тодоровић, Дрчелић, Поповић (Пурковић), Никшић Б. (Вучковић), Бењак, Човић.

Суботица је победом над екипом Братства из Љутова освојила овогодишњи Куп Градског фудбалског савеза Суботице: Финале Купа одиграно је на терену Фк Таванкут који је био успешан домаћин завршне утакмице. Јунак утакмице био је фудбалер Суботице, Добривоје Дрчелић који је постигао чак четири гола у овом сусрету.

Суботица је била фаворит у овом дуелу. Братство је успешно парирало противнику у првом полувремену да би у наставку сусрета Суботица дошла до убедљиве победе. Повела је Суботица головима Дрчелића у 8. и 12. минуту сусрета, али упорни фудбалери Братства су голом Стипана Тумбас у 30. минуту смањили на 2:1 и утакмицу учинили занимљивијом и неизвеснијом. У наставку сусрета у овом тренутку квалитетнија екипа Суботице постигла је још четири гола од којих је два поново дао Дрчелић, док су по један постигли Пурковић и Човић.

Након сусрета подељене су медаље за финалисте као и победнички пехар ГФС који капитену Суботице, Филипу Иловцу уручио Ивица Бошњак. За најбољег играча комплетног такмичења у Купу ГФС проглашен је капитен Братства, Серенче Јулије. Њему је плакету предао комесар такмичења и вечерас делегат на овој утакмици Душан Радошевић.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја