Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Потписан уговор за семафор на Градском стадиону

17.09.2013.

Месец дана од почетка радова на уређењу Градског стадиона приметно је да стадион поприма лепши изглед. Комплетно се реновира улаз на западну трибину стадиона тј билетарница за продају улазница. На зидове је постављен стиропор, заштитна мрежа и бавалит. Следи изливање бетонске подлоге и поправка крова. Замењени су и поправљени сви олуци на западној трибини а у току је фарбање заштитне ограде као и самих трибина.

7218_1.jpg

Након неколико година и трава се правилно третирала. Посејана је нова количина квалитетне траве уз гаранцију и контролу стручних лица а бачена је и неопходна количина ђубрива како би травнатио терен на пролеће попримио много бољи изглед. Оспособљени су и офарбани одводни канали окосамог терена и замењене бунарске пумпе за воду.

Оно што је најважније уз помоћ Покрајинког секретаријата за спорт и омладину обезбеђена су 2 милиона динара за набавку и постављање новог семафора на Градски стадион. Данас је и званично потписан Уговор између Града Суботице иПокрајинског секретаријата. Одмах ће се кренути са процедуром одабира извођача али се сада сасвим реално може очекивати да до утакмице са Црвеном Звездом на пролеће, како је било планирано, семафор буде постављен и стављен у функцију.

Ресор за спорт Града Суботице, по плану ће у јануару расписати тендер за постављање нових столицана целој дужини западне трибине. Посебно радује вест да поред градских и покрајинских структура и Фудбалски савез Србије има наме4ру да део средстава које у виду помоћи добија од УЕФА усмери коначно и на уређење стадиона у Суботици.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>