Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Фудбалерке Спартака против Русијанке

06.09.2013.

Вољом жреба који је данас одржан у Ниону фудбалерке Спартака ће снаге одмерити против Русијанке из Красноармејска код Москве, која је рангирана као 5. у Европи.

7212_1.jpg

Прву утакмицу ЖФК Спартак играће 9. октобра у Србији, док ће се реванш сусрет играти 17. октобра у Русији, у граду Красноармеyск недалеко од Москве. Победник овог дуела ићиће на мегдан победнику дуела Спратзерн/Торрес, односно у Аустрију или Италију.

Бојан Арсић спортски директор Жфк Спартак делимично је задовољан жребом и радфује га дуел против рускиња. - Након жреба у Нyону, можемо рећи да нисмо незадовољни. ФЦ Россиyанка је екипа за поштовање, екипа која је у првих пет екипа Европе по рејтингу, клуб са богатом традицијом и огромним буџетом, али мислимо да можемо да играмо против Рускиња. Окрећемо се максималној припреми за утакмице лиге шампиона, пуни оптимизма и са вером да ћемо достојно представити Србију у Европи.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>