Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Градски стадион полако добија свој нови изглед

29.08.2013.

Градски стадион полако добија свој нови изглед какав је и заслужио за одржавање утакмица. Последњих дана радници ЈКП Стадион су ужурбано радили на побољшању услова на стадиону.

7211_1.jpg

Постављена је нова расвета на крову западне трибине која је предуслов за одржавање терена ноћу, замењена су сва поломљена стакла, постављен бавалит и извршени други молерски радови, офарбани голови, постављен нов лексан на клупама за резервне играче и делегата, обезбеђен нов намештај у новинарским кабинама, постављене нове подне облоге и итисони, монтирана расвета према благајни а од понедељка почињу радови на уређењу комплетног простора благајни на главном улазу на стадион. Ускоро се почиње и са новим третирањем травнатог терена.

Суботичане ће новији изглед стадиона дочекати у суботу 31.08. када Спартак на Градском стадиону од 17h дочекује екипу Јавора у утакмици 4. кола Јелен Супер лиге.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>