Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Пријем за Мартина Мачковића

14.08.2013.

Градоначелник Суботице Модест Дулић са својим сарадником Немањом Симовићем, задуженим за спорт примио је Мартина Мачковића, веслача ВК Палић који се пре који дан вратио са јуниорског Светског првенства у веслању где је као члан репрезентрације Србије са осмерцем освојио бронзану медаљу. То је прва медаља са светског првенства у историји веслачког спорта Суботице. Велики успех могао је бити још сјајнији са обзиром на чињеницу да је осмерац репрезентације4 водио скоро целу трку ио да су залтну медаљу изгубили у фото финишу. Прва је била репретензација Немачке, друга Италија трећа Србија, Разлика између злата у бронзе је 20 део секунде или негде око 9 цeнтиметара што се могло установити само у фото финишу.

7209_1.jpg

И поред тога бронзана медаља представља велики успех за овог младог спортисту пред којим је блистава каријера поготово што се зна да спада у најбоље веслаче у скифу у држави. Градоначелник Суботице Модест Дулић примио је младог веслача и обећао помоћ око набавке новог скифа са чиме би његов пут ка учешћу на Олимпијским играма у Риу био у великој мери олакшан.

- Честитам Мачковићу на великом резултатау који је постигао. Овај клуб се до сада успео окитити са великим бројем медаља али овај пут су успели доћи и до светке медаље која им је недостајала. Чиме не само да је град добио свог спортског идола чиме ћемо се поносити у будућем периоду не само да смо пронели име града широм света него смо и промовиосали овај олимпијски спорт. Поред резултата који је инпресиван он шаље и поруку да је ово модел понашања којим млади треба да теже. Својим личним радом и трудом досегао је до светске медаље. Такве младе људе који су до успеха дошли великим радом и трудом треба подржати. У разговору са челницима клуба и његовоим тренером дошло смо до заједничког става да је улагање у нови чамац нови скиф улагање у будућег Олимпијца. Средстава нису мала али Град мора пронаћи решење да обезбеди нови чамац и тиме највероватније стекне новог учесника Олимписјких игара.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>