Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Река Јани победница Палић Опена

28.07.2013.

Успешно окончан тениски турнир палић Опен 2013 са наградним фондом од $10.000. Турнир је организован под покровитељством Покрајинског секретаријта за спорт и омладину и ресора за спорт Града Суботице уз низ спонзора, који су помогли да се десети по реду тениски турнир за девојке поново успешно организује.

7203_1.jpg

У јакој овогодишњој конкуренцији турнир је освојила мађарица Река Луце Јани, први носилац, која је оправдала улогу фаворита и са 2:0 у сетовима за 59 минута савладала Милану Спремо у финалу. Након првог гема коју је Јани освојила после велике борбе на свој сервис уследио је одмах брејк и лако освојен сервис за 3:0. Спремо је поправила своју игру у четвртом сету, али после нешто веће борбе мађарица осваја нови брејк за 4:0. Убрзо је први носилац дошао до првог сета без изгубљеног гема 6:0.

Други сет се наставио са доминацијом Јани која је повела са 2:0 након узетог новог брејка. Спремо је тада дошла до своје игре, узвратила брејком и смањила на 2:1. Међутим, након освојеног брејка Спремо није успела да освоји свој сервис тако да је Јани повела са 3:1, а након следећег гема било је већ 4:1. Спремо је тада освојила два гема у низу и смањила на 4:3 након грешака мађарице. Уместо да се врати у меч тенисерка из Србије је тада дозволила противници да направи нови брејк и дође до 5:3. После велике борбе у следећем гему Јани је искористила прву меч лопту и волејом дошла до титуле на Палићу.

Пехар финалисткињи Милани Спремо предао је председник Тениског Савеза Војводине, Милан Јеринкић. Пехар победници Река Луци Јани предао је председник ТК Палић, Владимир Агатоновић, док је чек са износом од 1863 $ предао Драшко Родић.

Више о самом турниру и њеним играма рекла је победница Река Јани - Јако сам сретна сто сам успела да освојим турнир. Била сам први носилац, али сам до финала имала јаке противнице и тешке мечеве. Наравно, задовољна сам што је данашње финале трајало краће, пошто је било јако вруће. У преломним тренуцима била сам боља и освојила битне гемове. Јако сам сретна због данашње победе. Морам да напоменем да сам се лепо осећала на Палићу, за мене је био посебан доживљај што је самном била и моја породица пошто близу станујемо. Јако ми се свиђа град, тениски клуб и окружење у којем се налази. Људи су јако пријатни и гостољубиви, све је било одлично. Сутра већ путујем за Немачку на турнир са наградним фондом од 25.000 долара, где се налазим у главном жребу.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>