LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из културе

Велики џез концерт на Тргу слободе

14.08.2013.

У недељу, 18. августа 2013. године, са почетком у 21 час, на Тргу слободе биће одржан велики џез концерт. Наступиће биг бенд из Чикага кога чине 24 студената са Елмхурст колеџа, а оркестром ће дириговати Даг Бич, добитник Греми награде (1996. године) у категорији великих бендова. Специјални гост биг бенда је професор Марк Колби на саксофону који долази из Бруклина.

7108_1.jpg

Члан Градског већа задужен за културу, Милош Николић, рекао је на данашњој конференцији за новинаре да очекује одличан концерт и прави спектакл. Он је казао да је џез концерт у недељу својеврсни увод у програме Дана града и Џезик фестивал који ће бити одржан крајем септембра.

Чикашки биг бенд је обишао више од 30 држава, а сада су у програм уврстили Балкан. Ови музичари ће наступити и на Нишвилу, као и пред публиком у Сомбору. Свираће стандардни џез репертоар, а као предгрупа ће наступити Џез проџект, квартет из Чачка. Џез концерт организују град Суботица и Интернационални суботички џез фестивал Џезик у сарадњи са Грин таун џез фестом из Сомбора.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја