Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Палић ће и ове године бити домаћин професионалног тениског турнира

17.07.2013.

На теренима ТК Палић 1878, најстаријег тениског клуба у Србији, од 20. до 28. јула одржаће се десети професионални турнир за тенисерке наградног фонда од 10.000 долара. На јубиларном турниру учествује 88 такмичарки из 14 земаља, а бориће се за новчану награду и напредак на професионалној ранг-листи.

7023_1.jpg

– Челници ТК Палић су се потрудили да улепшају ово спортско лето, а задовољство је чути да се ради о правом јубилеју. Хвала људима из овог клуба, а хвала и свима онима који су помогли да овај турнир поживи 10 година – истакао је Немања Симовић, члан Градског већа задужен за спорт на конференцији за штампу на којој је најављен турнир.

Владимир Агатоновић, председник Клуба, захвалио се свима који су помогли турнир, те истакао да овај мали клуб већ десет година не посустаје и наилази на велико одобравање од људи из тениског спорта, посебно играчица.

Како је истакао Александар Ненадовић, директор турнира, игра на теренима најстаријег клуба у Србији почиње у суботу. – У суботу, 20. јула, почињу квалификације, 64 девојке ће се борити за слободних места у главном турниру. Главни жреб почиње у уторак, у 10 сати, а истог дана ће бити и свечано отварање, од 19 сати. Игра се и у синглу и у дублу, а велико финале је на програму у недељу, 28. јула, од 11 сати. Улаз је, као и ранијих година, слободан, па позивам све љубитеље спорта да уживају у лепим мечевима, а можда и споје спорт и ревијални део Палићког филмског фестивала.

Бојана Јелић, асистенткиња директора, обавестила је присутне да долазе играчице из Мађарске, Чешке, Русије, Бугарске, Хрватске, Словачке, Румуније, Црне Горе, Немачке, Пољске, Канаде, Босне и Херцеговине и Француске, те да је највише пријављених играчица из Србије.

– Прва носитељка је Река Јани из Мађарске, она је тренутно 333. играчица на свету. Ако се упореди ранг такмичарки, ово је један од најјачих Палић Опена. Но, место на ранг-листи често не значи и лак пут до титуле, било је доста изненађења протеклих година – казала је Јелићева.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Међународни фестивал позоришта за децу    (22.09.2019.-27.09.2019.)