Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Најављен Летњи турнир у малом фудбалу

16.07.2013.

Летњи турнир у малом фудбалу одржаће се и ове године под покровитељством ресора за спорт Града Суботице у техничкој организацији ЈКП Стадион из Суботице. Турнир ће се одржати на квалитетном терену са вештачком травом у Првомајској улици од 24. јула до 3. августа. Победнику ће и ове године припасти наградни чек од 100.000 динара.

7021_1.jpg

- Град Суботица ће и ове године организовати Летњи турнир у малом фудбалу. Морам нагласити да је прошлогодишњи турнир оправдао своја очекивања, видело се то и из велике посете коју смо посебно имали на самој завршници. Техничка организација и ове године припада ЈКП Стадион и очекујем да ће се потрудити да такмичење протекне без проблема. Искористићу ову прилику да најавим да ћемо Новогодишњи турнир дићи на још виши ниво, ту пре свега мислим на новчану награду која ће ове године износити 500.000 динара. Пре две године је то било 100 хиљада, прошле 300 хиљада а ове 500 хиљада са чиме се изједначујемо са Дневниковим турниром најјачим у Покрајини. Биће то сигурно добар мотив да нам се придруже најбоље екипе из Војводине. - истакао је Немања Симовић, ћлан Градског већа задужен за спорт.

Бранислав Капор, руководилац Летњег турнира изнео је више података о самом такмичењу - Турнир се игра од 24. јула и то у вечерњим часовима од 19h, како би створили добре услове за игру и избегли велике врућине. Екипе се могу пријавити у Хали спортова, котизација за учешће је 10.000 динара. Игра се по ФУТСАЛ правилима са разликом да се код нас и даље игра 5 1. До сада се већ пријавило око 17 екипа и очекујем да ћемо релативно брзо попунити коту од 24 екипе. Прва нграда је 100 хиљада, друга 50, а трећа 30.000 динара. Треба напоменути да је улаз бесплатан и да судије бира Градска судијска организација.

На прес конференцији присутан је био и директор ЈКП Стадион, Мирослав Пророчић који се захвалио Градској управи на финансијској помоћи око турнира. По његовим речима радници "Стадиона" ће се потрудити да све протекне у најбољем реду и да сви учесници буду задовољни.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>