Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

„Музичко путовање“

16.07.2013.

- У оквиру концертне турнеје под називом ’Музичко путовање’, уметници из Швајцарске, Сегедина и Суботице ће у петак, 19. јула 2013. године, од 19.30 часова наступити у Великој већници Градске куће, најавио је, на данашњој прес-конференцији, Милош Николић, члан Градског већа задужен за културу.

7018_1.jpg

Уз подсећање да је као и код свих концерата које организује град Суботица улаз бесплатан, он је позвао Суботичане да дођу и уживају јер ће, како је рекао, то бити изузетан концерт камерне музике.

- На концерту ће наступити Оливија Ередија, мезосопран, тромбониста Андреас Бечарт, пијанисткиња Дороћа Марошвари и пијаниста Иштван Словјак. Ередија и Бечарт су рођени у Швајцарској, Марошвари у Сегедину, а Словјак у Суботици. Словјак је у Суботици завршио основну и средњу музичку школу, а 1999. године је дипломирао на Академији уметности у Новом Саду. Знам га од малих ногу и веома ми је драго што ће доћи у Суботицу после дуго година и свирати на концерту, истакао је Милош Николић.

Он је казао да у августу неће бити концерата због сезоне годишњих одмора и да ће се културна дешавања у граду знатно појачати у септембру, када се обележава Дан града.

Поред Суботице, уметници ће у оквиру концертне турнеје „Музичко путовање“ наступити и у Швајцарској и Мађарској. На програму ће, између осталог, бити Брамс, Хидас и Лигети.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података