Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Веслачка регата на Палићу

04.07.2013.

За дане викенда на Палићком језеру ће се одржати традиционална интернационална веслачка регата "Војводина Опен". Регату организује Веслачки савез Србије и Војводине уз покровитељство Града Суботице. У току два дана 6. и 7. јула на палићком језеру ће се такмичити 619 посада. У суботу 6. јула од 9х крећу квалификационе трке док су финалне трке на програму од 15х. Регата се наставља у недељу 7. јула такмичењем од 8х. Очекује се велики број и репрезентативних посада (Србије, Мађарске, Хрватске) којима ће ова регата послужити за припреме и увежбавање посада. Учествоваће и посада осмерца која је ове године освојила златну медаљу на Европском Првенству у Минску, међу којима је и јуниор Мартин Мачковић члан ВК Палић.

6996_1.jpg

- Сваке године покушавамо да подигнемо ову регату на виши ново. Упркос нешто мањем одзиву веслача, регата ће бити сигурно квалитетнија јер долазе јаче посаде. Долазе и репрезентативне посаде као и 26 клубова који ће имати своје веслаче на овој регати. Први дан ће се такмичити 452 посаде, док ће други дан на језеро изаћи 167 посада. Биће пуно трка, квалификација и очекујем веома квалитетно такмичење. - исртакао је тренер ВК Палић, Томислав Звекановић.

Александар Ивковић, тренер јуниорске репрезентације очекује квалитетно такмичење и праву проверу за репрезентацију. - Ми смо тренутно у фази припрема за Светско првенство које ће се одржати у Литванији. Остварили смо ове године одличне резултате на Европском првенству. Осмерац је био први, дубл скул је био други са тиме што су оборили и Светски рекорд али посада Румуније је била још бржа и веслачи двојца без кормилара су били трећи. Због ових резултата очекујемо веома квалитетан наступ на Светском првенству и нове медаље. Завршен ј епрви део припрема и ова регата ће нам бити одлична за проверу и контролу форме појединих веслача.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>