LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из културе

Концерт за харфу и виолончело

25.06.2013.

Вече камерне музике одржаће се сутра, од 20 часова, у катедрали Св. Терезије Авилске. Публика ће имати прилику да чује дела познатих страних и домаћих композитора (Белини, Саинт-Саенс, Андрес, Турниер, Тошић, Тедески), која ће извести Ивана Павловић на харфи и Кристина Сабо Токоди на виолончелу. Ово је још један концерт у организацији Градског већа за културу у оквиру концертне сезоне под покровитељством града Суботице. Програм почиње у 20 часова, а улаз је бесплатан.

6981_1.jpg

- Реч је о специфичној музици у споју ова два инструмента која ће сјајно звучати у акустици суботичке катедрале, рекао је на данашњој конференцији за новинаре Милош Николић, члан Градског већа задужен за културу.

Ивана Павловић је соло харфиста Оркестра опере Српског народног позоришта у Новом Саду и члан Војвођанског симфонијског оркестра. Тренутно је на докторским студијама на ФМУ у класи Љиљане Несторовске.

Кристина Сабо Токоди је соло челиста Оркестра опере СНП у Новом Саду и Војвођанских симфоничара. Студирала је на Академији уметности у Новом Саду у класи Имре Калмана, а специјализирала на ФМУ у класи Дејана Божића.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Председнички избори
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја