Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Суботица поново домаћин женске Евролиге

20.06.2013.

Суботица је поново домаћин једне велике одбојкашке приредбе. Наш Граду ће бити домаћин ИИ турнира Б групе В Европске лиге 2013. од петка (21. јун) до недеље (23. јун). Србија ће други пут играти са Белгијом, Немачком и Израелом, овога пута пред својим навијачима у дворани „Дудова шума“ у Суботици, која је и рекордер Европске лиге по броју гледалаца (3000) на једној утакмици, али и рекордер по броју гледалаца на једном турниру. Утакмице И турнира А групе ИВ Европске лиге 2012. посматрало је укупно 9350 гледалаца. Тим поводом, данас је у Градској кући у Суботици одржана конференција за новинаре, којој су присуствовали Немања Симовић, члан Градског већа Суботице задужен за спорт, Александар Владисављев, први тренер сениорки Србије у Европској лиги 2013, Јелена Благојевић, капитен и примач Србије и Софија Медић, блокер Србије. Конференцији су присуствовали и Бану Џан Шурман из Лихтенштајна, потпредседник ЦЕВ и супервизор ЦЕВ на Турниру у Суботици, Дарко Ђуричковић, координатор националих селекција ОСС и директор Турнира и Лајчо Чабрић, секретар Дома за децу ометену у развоју “Колевка” у Суботици.

6968_1.jpg

Одбојкашки Савез Србије искористио је ову прилику да преко Дарка Ђуричковића, координатора националих селекција ОСС и директор Турнира у Суботици, преда Немањи Симовићу, члану Градског већа Суботице задуженом за спорт, тренерку одбојкашке репрезентације Србије у знак захвалности за традиционално гостопримство и сјајну организацију утакмица и турнира одбојкашких репрезентација Србије у Суботици.

Одбојкашки савез Србије и Компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, настављају са акцијом друштвено одговорног понашања. Сутра (петак, 21. јун) ће женска сениорска репрезентација Србије посетити Дом за децу ометену у развоју “Колевка” у Суботици, дружити се са децом и поделити им пригодне поклоне у оквиру пројекта “Одбојка спаја”.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>