Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Концерт Викторије Курина

10.06.2013.

Млада суботичка виолинисткиња, Викторија Курина, одржаће солистички концерт у среду, 12. јуна 2013. године,  од 20 часова у Великој већници Градске куће. Концерт се одржава у оквиру концертне сезоне коју организује град Суботица, а улаз је бесплатан.

6920_1.jpg

Талентована уметница је виолину почела да свира са седам година, а недавно је напунила 18. У истој години је завршила трећи и четврти разред Средње музичке школе у класи професора Милоша Николића, и на јесен школовање наставља у Аустрији, на Академији за виолину у Линцу.

Члан Градског већа задужен за културу, Милош Николић, рекао је, тим поводом, да је изузетан таленат Викторије Курина већ потврђен бројним признањима и наградама.

- Викторија је једна од мојих првих ученица.  Много пута је била првак државе, добијала је бројне  награде у нашој земљи, а са девет година је била трећа у Европи, на најпрестижнијем такмичењу до 16 година у Чешкој, истакао је Милош Николић.

Викторија Курина је казала да ће у оквиру концертног програма свирати дела Баха, Чајковског, Стојановића и других композитора.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података