Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Нова теретана на затвореном базену

17.05.2013.

Мариника Чобанов, Покрајински секретар за спорт и омладину посетила је данас новоотворену теретану на базену Прозивка. Нова, модерна теретана опремљена је средствима Покрајинског секретаријата у износу од 3 милиона динара и Града Суботице од 800.000 динара.

6833_1.jpg

- Драго мије што на прву годишњицу од отварања базена на Прозивци имамо ту част да покажемо овај велелепни објекат Покрајинској секретарки за спорт и омладину. Уз помоћ средстава које смо обезбедили из Покрајиснког секретаријата успели смо овај објекат и да оплеменимо са новом модерном теретаном коју смо данас и отворили. Са тиме смо омогућили спортистима нове услове за тренажни процес али наравно и рекреативцима за њихове рекреативне активности. Овим је базен на Прозивци постао прави Спортско рекреативни центар, верујем да ће његов квалитет препознати грађани Суботице али и селектори националних селекција за припрему репрезентација, као што је то већ урадила ватерполо репрезентација Србије. - рекао је Модест Дулић, градоначелник Суботице.

Мариника Чобанов, покрајински секретар спорта и омладине веома је задовољна базеном и наравно новом теретаном. - Суботица није случајно изабрана као стартно место за пројекат развоја стратегије развоја школског спорта у АП Војводини. Ово је један скроман допринос Покрајине али сигурно значајан за грађане Суботице. Оно што је најбитније, а то смо чули данас од градских структура и особа које управљају базеном и спортом да ће грађани имати и бесплатне термине, ту пре свега мислим на студенте и ђаке. Морам да најавим још један пројекат који ћемо реализовати убрзо у Суботици. Реч је о првом игралишту у Војводини па и у Србији које је већим својим делом опремљено справама за децу са инвалидитетом.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>