Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Сарадња ТК Спартак и ТК Сегедин

26.04.2013.

ТК Палић успешно је започео нову сарадњу преко ИПА пројекта (међугранична сарадња) са тенис клубом Сегедин. Јуче је у Сегедину представљена сарадња два клуба који ће се састојати у првом реду у раду са најмлађима за њихово бесплатно похађање тениске школе, као и за децу ометену у развоју. Циљ је омасовљавање деце да се баве спортом у овом случају тениском игром.

6754_1.jpg

За разлику од првог проејкта који су већ остварила ова два клуба 2006. године сада је носилац тј. водећи партнер ТК Сегедин. Замишљено је да пројекат који је започео 1. марта траје 18 месеци. Финансијска средстава Европске Уније се добијају по острварењу појединих реализованих тачака, што значи да клубови прво морају сами да изфинансирају своје трошкове и по одоброње комисије средства се рефундирају. Укупан пројекат је 100.000 еура а за Палићку страну предвиђено је 30 посто.

На промоцији у Сегедину пројекат су представили др Жолт Бохач, представник парламента Мађарске задужен за спорт и туризам (бивши светски првак у кануу), затим хајду Јожеф испред ТК Сегедин, водећег партнера и др Ласло Жига, један од најпознатијих тениских тренера у Мађарској. ТК Палић представљали су Владимир Агатоновић - председник клуба, Драшко Родић - подпредседник, Александар Ненадовић - секретар клуба и носилац пројекта од стране ТК Палић као и неколико тенисера са Палића. Присутна су била и деца полазници школе тениса у Сегедину.

По речима Александра Ненадовића, пројекат је изузетно користан за обе стране јер се ради о омасовљавању и укључивању деце у спорт. Ове године ТК Палић има низ активности, организоваће турнире из календара ТС Војводине и ТС Србије. Ту се пре свег амисли на Човићев меморијал који се одржава по 44. пут без прекида. Централна спортска манифестација ће бити женски тениски фјучерс са наградним фондом од 10.000$ који је одржава крајем јула. Ове године тај турнир слави 10 година постојања. Поред тога биће организован низ пријатељских турнира са спортским пријатељима клуба.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>