Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Вести из спорта

Сарадња ТК Спартак и ТК Сегедин

26.04.2013.

ТК Палић успешно је започео нову сарадњу преко ИПА пројекта (међугранична сарадња) са тенис клубом Сегедин. Јуче је у Сегедину представљена сарадња два клуба који ће се састојати у првом реду у раду са најмлађима за њихово бесплатно похађање тениске школе, као и за децу ометену у развоју. Циљ је омасовљавање деце да се баве спортом у овом случају тениском игром.

6754_1.jpg

За разлику од првог проејкта који су већ остварила ова два клуба 2006. године сада је носилац тј. водећи партнер ТК Сегедин. Замишљено је да пројекат који је започео 1. марта траје 18 месеци. Финансијска средстава Европске Уније се добијају по острварењу појединих реализованих тачака, што значи да клубови прво морају сами да изфинансирају своје трошкове и по одоброње комисије средства се рефундирају. Укупан пројекат је 100.000 еура а за Палићку страну предвиђено је 30 посто.

На промоцији у Сегедину пројекат су представили др Жолт Бохач, представник парламента Мађарске задужен за спорт и туризам (бивши светски првак у кануу), затим хајду Јожеф испред ТК Сегедин, водећег партнера и др Ласло Жига, један од најпознатијих тениских тренера у Мађарској. ТК Палић представљали су Владимир Агатоновић - председник клуба, Драшко Родић - подпредседник, Александар Ненадовић - секретар клуба и носилац пројекта од стране ТК Палић као и неколико тенисера са Палића. Присутна су била и деца полазници школе тениса у Сегедину.

По речима Александра Ненадовића, пројекат је изузетно користан за обе стране јер се ради о омасовљавању и укључивању деце у спорт. Ове године ТК Палић има низ активности, организоваће турнире из календара ТС Војводине и ТС Србије. Ту се пре свег амисли на Човићев меморијал који се одржава по 44. пут без прекида. Централна спортска манифестација ће бити женски тениски фјучерс са наградним фондом од 10.000$ који је одржава крајем јула. Ове године тај турнир слави 10 година постојања. Поред тога биће организован низ пријатељских турнира са спортским пријатељима клуба.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Међународни фестивал позоришта за децу    (22.09.2019.-27.09.2019.)