Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Бициклиста Спартака други на трци у Турској

24.04.2013.

Жарковић Ђолаи Димитрије, члан кадетске репрезентације Србије, освојио је два друга места у месту Конyа (Турска). Димитрије је у Турској наступао у дресу репрезентације Србије. Возио је две одвојене трке и оба пута заузео друго место, чиме је уједно и најбољи српски репрезентативац. Димитрије 3. маја путује у Ческу на једну од најјачих кадетских трка на свету, где учествују све репрезентације из најбољих бициклистичких земаља света.

6753_1.jpg

И остали такмичари бициклистичког клуба Спартак су учествовали на Печуј купу који је одржан у Мађарској протеклог викенда. Милан Драгојевић је у јуниорској конкуренцуји у вожњи на хронометар на 20км освојио прво место. Послеподне на брдској етапи на 60км је заузео друго место. Борис Копуновић је у јуниорској конкуренцији у вожњи на хронометар на 20км заузео друго место, док је у брдској био шести. Урош Штангл је у истој категорији на хронометар на 20км заузео шесто место, док је Стефан Добрић заузео осмо место.
Милош Војнић је у конкуренцији аматера на хронометар заузео десето место, док је на брдском делу био пети. Радује вест да је Нимчевиц Дарио кадет Спартака почео тренирати после шест недеља. Он је био повређен и имао гипс на нози. Дарио је капитен кадетске репрезентације Србије и први кандидат за ЕYОФ.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Сервисне информације
Спортски клубови
Образовне установе
Месне заједнице
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Етнофест (21. - 25. јун 2017. године)