Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Бициклиста Спартака други на трци у Турској

24.04.2013.

Жарковић Ђолаи Димитрије, члан кадетске репрезентације Србије, освојио је два друга места у месту Конyа (Турска). Димитрије је у Турској наступао у дресу репрезентације Србије. Возио је две одвојене трке и оба пута заузео друго место, чиме је уједно и најбољи српски репрезентативац. Димитрије 3. маја путује у Ческу на једну од најјачих кадетских трка на свету, где учествују све репрезентације из најбољих бициклистичких земаља света.

6753_1.jpg

И остали такмичари бициклистичког клуба Спартак су учествовали на Печуј купу који је одржан у Мађарској протеклог викенда. Милан Драгојевић је у јуниорској конкуренцуји у вожњи на хронометар на 20км освојио прво место. Послеподне на брдској етапи на 60км је заузео друго место. Борис Копуновић је у јуниорској конкуренцији у вожњи на хронометар на 20км заузео друго место, док је у брдској био шести. Урош Штангл је у истој категорији на хронометар на 20км заузео шесто место, док је Стефан Добрић заузео осмо место.
Милош Војнић је у конкуренцији аматера на хронометар заузео десето место, док је на брдском делу био пети. Радује вест да је Нимчевиц Дарио кадет Спартака почео тренирати после шест недеља. Он је био повређен и имао гипс на нози. Дарио је капитен кадетске репрезентације Србије и први кандидат за ЕYОФ.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>