Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одбојкаши опстали у Суперлигашком друштву

19.04.2013.

Одбојкаши Спартака успели су да обезбеде опстанак у Суперлигашком друштву. Вишпе него убедљиво у три меча савладали су екипу Новог пазара изгубивши само један сет у три меча.

6750_1.jpg

Почетак меча протекао је у изједначеној игри два ривала. Домаћини су до првог осетнијег водства дошли у финишу сета када су након одбране Конкоља и Кецмана стигли до 19:16. Наставили су Суботичани са убедљивом завршницом и поеном Медића стигли до 25:21 и водства од 1:0 у сетовима. За разлику од првог сета Нови Пазар је одлично заиграо у наставку и повео са 8:0 код првог техничког тајмаута. Спартак није усепо да стигне разигране госте који су брзо и лако дошли до изједначења у сетовима 10:25.

Губитак другог сета није пореметио игру Суботичана. Збили су своје редове и заиграли поново своју игру. Повели су са 2:0 и 4:2, да би гости успели дођи до 8:8. Уследила је тада серија Спартака од 7:1. Нису имали гости решење за надахнуту игру суботичана који освајају трећи сет са 25:15 и долазе до водства од 2:1.

Наставили су са добром игром Суботичани и у четвртом сету. Након водства од 5:1 и 10:3, победник је био решен. На другом техничком тајмауту Спартак је имао водство од 16:9. У финишу сета имали су водство од 24:14, тачније десет меч лопти. Кецман је искористио трећу за велико славље.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>