Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Успешан наступ Кајдочија на Светском првенству

14.04.2013.

Шеснаестогодишњи Кајдочи Тамаш чан клуба дизача тегова "Спартак", учествовао је као једини такмичар из Србије на Светском првенству у дизању тегова за млађе јуниоре (до 17. година старости) који је одржан у Ташкенту (Узбекистан). Кајдочи иако годину дана млађи забележио је одличан наступ и уз три државна рекорда освојио изванредно 9. место.

6748_1.jpg

Тамаш је у конкуренцији такмичара из двадесет земаља у категорији 94kg на свом првом међународном такмичењу поставио нове државне рекорде:

  • у трзају 135kg
  • у избачају 165kg
  • Олимпијски биатлон 300kg

На Првенство Света, Тамаш је отишао у пратњи тренера репрезентације Верт Стипана и остварио веома запажен резултат. Одлазак Кајдочија на Светско првенство помогло је и Министарство спорта и омладине Републике Сбије.

Светско првенство за млађе јуниоре у Ташкенту је уједно било и квалификационо такмичење за Олимпијске игре за младе које ће се одржати 2014. године у Кини - Нањинг.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>