Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Вести из спорта

Ватерполо турнир за најмлађе на базену СРЦ Прозивка

17.03.2013.

Протеклог викенда на базену СРЦ Прозивка одиграно је чак 14 утакмица млађих селекција. Суботица је била домаћин регионалне лиге за најмлађе и уједно за Куп Војводине. У оквиру регионалне лиге млади ватерполисти ВК Спартак Прозивка 2001 годиште одиграли су чак четири утакмице са половичним учинком. Првога дана у суботу 16.03. изгубили су од  Бекешчабе са 6:2 и од најбоље екипе у лиги румунског Динама са 9:3. У недељу 17.03 били су пуно успешнији, славили су у оба дуела. Савладали су екипу Сентеша са 5:4 и веома убедљиво младе ватерполисте из Сегедина са 8:1.

6700_1.jpg

Тренер Дражен Видец задовољан је учинком својих ватерполиста - Изузетно су корисне ове утакмице за наше младе ватерполисте. Оваквим радом и ангажовањем коју показују на тренинзима и утакмицама засигурно не морамо да бринемо за квалитет ватерпола у нашем граду. Што се тиче резултата, задовољан сам са постигнутим. У суботу смо поражени од Динама екипе која је најбоља у овој лиги и од Бекешчабе коју смо до сада победјивали. У недељу смо приказали бољу игру, савладали смо Сентеш у узбудљивој утакмици и на крају убедљиво тријумфовали против Сегедина.

До краја лиге остало је да се одрже турнири у Араду (Румунија) и у Бекешчаби. Спартак Прозивка се тренутно налази на трећем месту са 25 освојених бодова. Испред њих је екипа Динама са 43 и Сентеша са 34 бода.

Уједно су одигране и утакмице Купа Војводине за играче до 15 година. Спартак Прозивка успешно је наступио и на овом такмичењу. Одиграли су три утакмице у два дана и славили у два сусрета са чиме су се пласирали у полуфинале Купа Војводине. Савладали су екипу Војводине 2 са 11:8 и екипу Полета са 10:5

Суботица и ВК Спартак Прозивка уз помоћ СРЦ Прозивка одлично су организовали ова такмичења. Гости су похвалили врхунску организацију, одличан базен и идеалне услове у њему.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Razvojni fond Vojvodine
Danube
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Зимски вашар – „Winterfest 2017-2018” (5.12.2017. - 13.01.2018.)