Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из образовања

Расписан конкурс Фондације „Пут ка знању”

17.03.2013.

Управни одбор Фондације „Пут ка знању” расписао је конкурс за финансирање ученика основних и средњих школа на такмичењима и смотрама у земљи и иностранству, саопштио је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће председник Фондације Бојан Ружић. Младим талентима, ученицима и студентима града Суботице из Фонда је за ову намену издвојено милион динара.

6649_1.jpg

За добијање средстава Фондације талентовани кандидати треба да су стално настањени на територији града Суботице и да су држављани Републике Србије, рекао је Ружић.

- Предност ће имати већ раније награђивани ученици, са одличним успехом у школи, а било би лепо када би се јавило што више ученика талентованих за математику и физику, будући да се из ових предмета иде и на међународна такмичења, истакао је Бојан Ружић.

Формулари за пријаву на конкурс могу се преузети на порти Градске куће или на сајту www.суботица.рс, а комплетну документацију потребно је доставити у канцеларију број 222, на другом спрату Градске куће.

Конкурс је отворен до 18. марта до 30. априла 2013. године. Конференцији за новинаре присуствовала је и Блага Клишанић, члан Управног одбора Фондације „Пут ка знању”.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података