Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Ресор спорта подржао пројекат „Рекреативна школица“

14.03.2013.

На иницијативу Градског удружења за помоћ особама са аутизмом а уз подршку ресора за спорт Града Суботице у просторијама Спортског савеза одржана је презентација пројекта „Рекреативна школица“.  Презентација је намењена родитељима и стручним сарадницима.

6641_1.jpg

Рекреативна школица је пројекат који су осмислили доц. др Небојша Чокорило, професор на предмету рекреација на Факултету спорта и физичког васпитање из Новог Сада и професор физичког васпитања Нино Марјановић, оснивач и председник Спортско рекреативног удружења за децу и омладину са посебним потребам „Делфин“, такође из Новог Сада. Они су осмислили и адекватан план и програм активности са децом узимајући у обзир индивидуалне и групне потребе деце.

Циљ презентације је упознавање са могућностима укључивања деце и омладине са психофизичким потешкоћама у развоју у различите облике физичких активности, на један рекреативан начин у складу са њиховим потребама и способностима. Наиме деци се пружа прилика да додју у додир са одредјеним спортовима, сто ће знатно обогатити њихов друштвени зивот, осећај зједништва и  развијати спортски дух а истовремено стимулисати њихов даљи психофизички развој.

Присуствовали су и оснивачи и водитељи Спортског удружења „Полетарац“ из Суботице, професори физичког васпитања Давор Дулић и Немања Бабовић, као блиски сарадници оснивача Рекреативне школице и потенцијални реализатори њиховог програма у Суботици.

Ова активност је била прва у низу активности које ће се одржати у склопу Светског дана особа са аутизмом, који се обележава 02.04.2013. године.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>