Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Настављени радови на Градском стадиону

11.03.2013.

Након радова на бетонирању западне трибине и уређења свлачионица на Градском стадиону по допису Фудбалског савеза Србије било је неопходно посећи и уклонити растиње и труло дрвеће у околини стадиона. Уз добру сарадњу са Јавним предузећем „Чистоћа и зеленило“ ти радови су у протекла три дана и спроведени.

6638_1.jpg

Посебан акценат је стављен на прилазе помоћним теренима куда дневно прође више од 200 дечака полазника школе фудбала ФК Спартак Златибор воде, као и њихови родитељи. У склопу ових радова уклоњена је стара бетонска ограда и постављена је нова која у великој мери улепшава сам изглед стадиона. Ресор за спорт Града Суботице је издвојио средства и за санацију травнате подлоге на самом терену где ће се извршити ново бусеновање и чеповање самог терена. Ти радови ће бити изведени у наредне четири недеље за време паузе у првенству када су и најбољи временски услови за ову врсту радова.

Уз добру вољу и разумевање компаније „Војпут“ уређен је и прилаз на трибину коју користе највернији навијачи Фудбалског клуба.

Током априла месеца се очекује и реализација обећања Покрајинског секретаријата за омладину и спорт о изградњи и постављању нове тартан подлоге на свих осам стаза које користе атлетичари „Спартака“.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>