LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Настављени радови на Градском стадиону

11.03.2013.

Након радова на бетонирању западне трибине и уређења свлачионица на Градском стадиону по допису Фудбалског савеза Србије било је неопходно посећи и уклонити растиње и труло дрвеће у околини стадиона. Уз добру сарадњу са Јавним предузећем „Чистоћа и зеленило“ ти радови су у протекла три дана и спроведени.

6638_1.jpg

Посебан акценат је стављен на прилазе помоћним теренима куда дневно прође више од 200 дечака полазника школе фудбала ФК Спартак Златибор воде, као и њихови родитељи. У склопу ових радова уклоњена је стара бетонска ограда и постављена је нова која у великој мери улепшава сам изглед стадиона. Ресор за спорт Града Суботице је издвојио средства и за санацију травнате подлоге на самом терену где ће се извршити ново бусеновање и чеповање самог терена. Ти радови ће бити изведени у наредне четири недеље за време паузе у првенству када су и најбољи временски услови за ову врсту радова.

Уз добру вољу и разумевање компаније „Војпут“ уређен је и прилаз на трибину коју користе највернији навијачи Фудбалског клуба.

Током априла месеца се очекује и реализација обећања Покрајинског секретаријата за омладину и спорт о изградњи и постављању нове тартан подлоге на свих осам стаза које користе атлетичари „Спартака“.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја