Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

„Вежбањем до бољег здравља - буди фит”

08.03.2013.

Пројекат „Вежбањем до бољег здравља - буди фит”, који је у Суботици успешно реализован прошле године под покровитељством Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и града Суботице, ресора за спорт, биће настављен и ове године. Вежбе ће се у наредна три месеца одржавати у салама основних и средњих школа у Суботици и на Палићу, саопштено је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, на којој су се новинарима обратили покрајински посланик Ђенђи Селеши, члан Градског већа задужен за спорт Немања Симовић и Новица Павловић, професор физичког васпитања.

6622_1.jpg

Уз подсећање да је прошле године у овом пројекту учествовало више од 540 жена које су, како је рекла, остале у контакту са инструкторима и које ће наставити вежбање и ове године, Ђенђи Селеши је казала да ће жене, поред вежбања, имати прилику да чују и предавања стручњака из Завода за јавно здравље о значају здравог живота, вежбања и правилне исхране.

- Финансијска средства су обезбеђена и ја се захваљујем и градоначелнику Модесту Дулићу и члану Градског већа Немањи Симовићу који су нам увек изашли у сусрет када је реч о темама које се односе на родну равноправност, казала је Ђенђи Селеши, и додала да ће се у наредна два и по до три месеца вежбати на седам пунктова: у Политехничкој школи, у основним школама „Иван Милутиновић”, „Мирослав Антић”, „Свети Сава”, „Јован Микић”, „Мајшански пут” и Месној заједници „Мали Бајмок”.

Пројекат органузују Покрајински секретаријат за спорт и омладину и град Суботица, ресор за спорт, у сарадњи са Домом здравља, месним заједницама и школама.

Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја