Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Вести из културе

Концерт Војвођанског симфонијског оркестра

06.03.2013.

- У оквиру раније најављене концертне сезоне и овог месеца организујемо концерт озбиљне музике. Поводом 8. марта, Дана жена у недељу, 10. марта 2013. године, у Великој већници Градске куће представиће се Војвођански симфонијски оркестар. Концерт почиње у 20 часова, а улаз је, као и код свих претходних концерата у организацији града Суботице, слободан, најавио је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће члан Градског већа задужен за културу Милош Николић.

6615_1.jpg

Директор и шеф диригент Војвођанског симфонијског оркестра Берислав Скендеровић је рекао да ће се трудити да се концерти Војвођанског симфонијског оркестра репризирају у Суботици и да је овај оркестар последњи пут у Суботици имао концерт 13. новембра 2011. године поводом обележавања 43. годишњице Радио Суботице.

- Концерт заказан за 10. март је, у ствари, поклон нашим суграђанкама поводом 8. марта. На овом концерту ће наступити најталентованији солисти које имамо у Војводини, а то су Ирена Јосифоска, на виолончелу, и Роберт Лакатош, на виолини. Јосифоска ће извести Рококо варијације Чајковског, а Лакатош чувени Брамсов виолински концерт у Д-дуру. За диригентским пултом ће бити млади диригент Опере српског народног позоришта Микица Јевтић, истакао је Берислав Скендеровић.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Интеретно фестивал  (22.08.2019.-26.08.2019.)
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0