LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из културе

Концерт Војвођанског симфонијског оркестра

06.03.2013.

- У оквиру раније најављене концертне сезоне и овог месеца организујемо концерт озбиљне музике. Поводом 8. марта, Дана жена у недељу, 10. марта 2013. године, у Великој већници Градске куће представиће се Војвођански симфонијски оркестар. Концерт почиње у 20 часова, а улаз је, као и код свих претходних концерата у организацији града Суботице, слободан, најавио је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће члан Градског већа задужен за културу Милош Николић.

6615_1.jpg

Директор и шеф диригент Војвођанског симфонијског оркестра Берислав Скендеровић је рекао да ће се трудити да се концерти Војвођанског симфонијског оркестра репризирају у Суботици и да је овај оркестар последњи пут у Суботици имао концерт 13. новембра 2011. године поводом обележавања 43. годишњице Радио Суботице.

- Концерт заказан за 10. март је, у ствари, поклон нашим суграђанкама поводом 8. марта. На овом концерту ће наступити најталентованији солисти које имамо у Војводини, а то су Ирена Јосифоска, на виолончелу, и Роберт Лакатош, на виолини. Јосифоска ће извести Рококо варијације Чајковског, а Лакатош чувени Брамсов виолински концерт у Д-дуру. За диригентским пултом ће бити млади диригент Опере српског народног позоришта Микица Јевтић, истакао је Берислав Скендеровић.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја