Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Изложба у Геронтолошком центру

05.03.2013.

У Гереонтолошком центру Суботица отворена је ауторска изложба једног од станара Дома за негу Атиле Пуца, под називом „Грађевине у глини“. Март је месец културе у овој установи и радови станара израђени у току радне терапије биће изложени током марта.

6613_1.jpg

Изложбу је отворио члан Градског већа задужен за културу Милош Николић који је, између осталог, рекао да за нешто чиме волите да се бавите никада није касно.

- Мислим да смо један такав сличан случај имали кроз телевизијски шоу ’Ја имам таленат’, где је усешно наступала и наша суграђанка Хајналка Буш. Искрено се надам да ћемо радове Атиле Пуца видети у неким озбиљнијем простору. Човек, једноставно, живи неки свој сан и ради оно што највише воли, истакао је Николић.

За станаре и запослене у Геротолошком центру март је месец културе посвећен изложбама станара, најавио је директор Геронтолошког центра др Ненад Иванишевић.

- Овај месец посвећујемо излагању онога што наши корисници током радно окупационе терепије раде. После изложбе Атиле Пуца, која је, иначе, врло лепа, приредићемо изложбу која ће бити карактеристична по томе што ће се излагати таписерија, а након тога и изложбу нашег најстаријег корисника по стажу, госпође Анице Вилк, која је овде преко 50 година. Све је то, у ствари, увод у једну велику изложбу коју токм априла планирамо да одржимо у Хотелу ’Галерија’ на тему старости, казао је Ненад Иванишевић.

Атила Пуц живи у Дому за негу и никада се није бавио уметношћу док 2005. године није дошао у додир са глинером у току радно окупационе терапије. Од тада, како је рекао, покушава да кроз радове у глини представи како изгледају градови у његовим очима.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података