Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Најава 6. рођенданске трке ТРОН

27.02.2013.

У суботу 2. марта, на Палићу ће се одржати 6. рођенданска трка ТРОН и уједно СРЦЕФ трка задовољства. Поводом овог догађаја, у Медија-центру Градске куће одржана је конференција за штампу на којој су реч узели Себастијан Лудајић, оснивач ТРОН-а, Немања Симовић, члан Градског већа за спорт и тркачи Александар Малагурски и Владимир Николов.

6595_1.jpg

До сада се за трку пријавио рекордан број тркача, пошто је већ пристигло 300 пријава што је за стотињак више у односу на прошлу годину. Трчаће се полумаратон од 21 километра и трка задовољства од 5 километара. Окупљање ће бити испред ресторана Фонтана на Палићу а старт је на Мушком штранду у 11 часова. Ове године организатори су суочени са слатким проблемима, јер нису очекивали овако велики број учесника.

- Када се присетим прве трке која је окупила 83 тркача, види се да смо расли из године у годину. Прошле године је било 204 учесника, а на данашњи дан имамо већ 300 пријављених. Пошто има доста оних који се пријављују у задњи час, очекујемо да овај број буде још већи. Рођенданска трка је полумаратонска, а другу годину за редом лепо сарађујемо са Спортско-рекреативном центром Економског факултета у Суботици, а под тим именом се одржава Трка задовољства на пет километара. Радује и чињеница да је све више тркача из Суботице, а то се види по нашим тренинзима који су све бројнији. Жеља ми је да окупимо 100 Суботичана рекреативаца који могу истрчати полумаратон, све смо ближи тој цифри. Ове године поред саме трке покушали смо да понудимо тркачима и богат програм на Палићу, тим поводом ћемо у петак увече организовати "паста партy" по узору на друга велика такмичења. - истакао је Себастијан Лудајић, први човек АРК ТРОН, који се том приликом захвалио свима на помоћи, нарочито ресору за спорт Суботице.

По речима Немање Симовића, град је препознао добар рад АРК ТРОН, који сваке године окупља све већи број тркача и промовише спорт и спортску Суботицу у правом светлу. Самим тим ресор спорта је стао уз овај клуб и већ другу годину га финансијски подржава и помаже у њиховим активностима.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>