Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Настављено реновирање Градског стадиона

22.02.2013.

Као што је планирано и најављено током фебруара су извршени радови на реконструкцији свлачионица и купатила на Градском стадиону.

6574_1.jpg

Реконструкција је подразумевала радове на комплетној замени водоводне и струјне инсталације, постављање нове ПВЦ столарије и комплетну замену керамике и постављање нових санитарија. Такодје у целости је постављена и нова канализациона мрежа.

У оквиру ових радова постављен је и нови тунел за излазак играча на Градски стадион, чије је постављање било један од услова Фудбалског савеза Србије због неопходне веће безбедности фудбалера.

Радови су спроведени за време боравка фудбалера на припремама у Будви, па је ово свакако било пријатно изненадјење за све њих по повратку на Градски стадион.

Укупна вредност радова је близу 2.000.000 динара, а изводјач радова је била суботичка фирма СМБ градња. По некој даљој планираној динамици са првим лепим данима на пролеће, у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за омладину и спорт постоји заједничка жеља да се у целости изгради нова атлетска стаза са новом тартан подлогом, а воде се и интензивни разговори са Фудбалским савезом Србије да се изнадје решење и крене у реализацију постављања нових рефлектора на Градски стадион.

Завршене рдаове на Градском стадиону данас су обишли градоначелник Модест Дулић и члан градског већа задужен за спорт Немања Симовић.

- Након прошлогодишњег улагања у западну трибину настављамо са испуњавањем стандарда који су неопходни за наставак такмичења  али наравно настављамо и са улагањем са циљем да подигнемо квалитет који треба нашим спортистима за тренинге и одигравање утакмица. У преговорима смо са Покрајинским секретаријатом да нам одобре средства за санацију тартан стазе са идејом да створимо услове ра развој базичног спорта, атлетике. Радује нас и вест и жеља Фудбалског Савеза Србије да нам као донацију обезбеди расвету а обавеза града је да обезбеди средства за стубове и каблове. Још увек траје својеврсна дипломатска офанзива и комуникација са Републиком да би остварили својинско право над овим стадионом. Значи иако још нисмо правни власници стадиона ми ипак улажемо у њега у инфраструктуру јер овај стадион дневно користи више стотина спортиста. Инвестиција је овде била скоро два милиона динара и после више од тридесет година фудбалски стадион има примерене свлачионице. - истакао је Модест Дулић.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>