Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Суботица поново домаћин великих Европских такмичења

07.02.2013.

Одбојкашки савез Србије поново је у Суботици препознао доброг партнера за организацију великих такмичења Ове године наш град ће бити домаћин два Европска такмичења у женској одбојци. Реч је о квалификационом турниру за јуниорке и о Лиги Европе која се већ стандардно одржава у Суботици. Наш град и даље убедљиво држи рекорд по посети такмичења у Евролиги.

6571_1.jpg

Турнира А групе квалификација за СП 2013. у конкуренцији јуниорки, одржаће се од 08. – 12. маја, саопштено је из  ЦЕВ (Европске куће одбојке) У Суботичкој Хали спортова за пласман на Светско пвенство бориће се Србија, Белгија, Француска, Португалија и Данска. Победник групе ће се квалификовати на светско првенство. По правилима ЦЕВ, пласман екипа са истим бројем бодова се одређује прво на основу броја победа, затим на основу сет количника, а уколико је и број победа и сет количник идентичан, на основу поен количника.

Поред јуниорки Суботица ће угостити и најбоље одбојкашице Србије у сениорској конкуренцијии на такмичењу Лиге Европе. У периоду од 18. до 23. јуна угостићемо репрезентације Немачке, Белгије, Израела и Србије.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Сервисне информације
Спортски клубови
Образовне установе
Месне заједнице
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Етнофест (21. - 25. јун 2017. године)