Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Вести из спорта

Најављен међународни сениорски турнир у хокеју на леду

06.02.2013.

У суботу и недељу, 9. и 10. фебруара, на Стадиону малих спортова, Хокеј клуб Спартак ће бити домаћин међународног сениорског турнира на којем поред домаћина Хк Спартак учествују екипе Црвене Звезде, Витеза и Сарајева речено је на данашњој пресс конференцији на којој су присуствовали др Атила Ченгери председник клуба, Златко Бошњак спортски директор и тренер Урош Брестовац.

6513_1.jpg

Турнир почиње у суботу 09.02 утакмицом Витез-Сарајево, у 18 сати је свечано отварање, а од 19h сусрет домаћина ХК Спартак и Црвене звезде. Поражене екипе играју у недељу10. фебруара од 13 сати за треће место, а победничке од 16 финале, након чега ће бити одржана церемонија свечаног затварања.

- Предстоји нам Куп Суботице за сениоре, а то је само наставак бројних хокејашких дешавања у Суботици. Организовали смо пре овога квалитетан турнир за ветеране, наредног викенда следи такмичење за најмлађе селекције. Све је то само потврда да је паметно инвестирати у овај спорт, а зато нас и радују вести око покривања постојећег клизалишта, чиме ће сезона зимских спортова бити значајно продужена - рекао је Атила Ченгери, председник Клуба

Тренутно у Србији је ово једини сениорски турнир у хокеју на леду. - Све екипе које долазе исказале су велико задовољство због овсквог турнира, јер се често организују турнири за млађе категорије, док сениорима недостаје такмичења. - рекао је Урош Брестовац и истакао да је следећа организација међународни дечији турнир који ће окупити око 200 малишана.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја