Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Успостављена сарадња ватерполо клуба Раднички и Спартак Прозивка

10.01.2013.

Успостављена је изузетна сарадња између ватерполо клуба Раднички из Крагујеваца, клуба који има једну од најбољих сениорских селекција у нашој земљи, и ВК Спартак Прозивка. Сарадња се овог тренутка заснива на млађим селекцијама 2001 годишта који заједно тренирају. Суботичани су крајем године, три дана гостовали у Крагујевцу где су одрадили заједничке тренинге и тренинг утакмице са својим вршњацима. Сада је на ред дошао узвратни сусрет када су Крагујевчани дошли у Суботицу. На затвореном базену Прозивка млади ватерполисти два клуба заједно тренирају под диригентским палицама тренера Немање Андрића и Дражена Видеца. Идеална је ово прилика да тренери размене своја искуства и запажања у циљу што бржег и квалитетнијег напредка обе екипе.

6472_1.jpg

Немања Андрић некадашњи играч Спартака сада тренер у Крагујевцу изузетно је задовољан што је дошло до ове сарадње. - Пре свега ово ће нам пуно помоћи у напредку и развоју наше деце. Поред тога идеална је ово прилика да ови млади момци стекну нова познанства која ће бти сигурно дугогодишња јер их веже заједничко интересовање. Наш клуб је веома млад и свака оваква активност сигурно пуно помаже у развоју клуба уопште. Ватерполо као спорт је у великој експанзији у нашем граду након изградње новог затвореног базена и по формирању јаке сениорске екипе која се такмичи у домаћем и Европском такмичењу. Све то је допринело да тренутно имамо преко 200 деце који се такмиче у свим старосним категоријама.

Вил Лудвиг селектор ватерполо клуба Спартак није крио одушевљење овом сарадњом. - Нама је изузетна част да угостимо клуб који по мени има најбољу сениорску екипу у Србији. Ово су тренутно два најмлађа ватерполо клуба у земљи и сигурно дан нам оваква сарадња веома користи. Надам се да ћемо у скорој будућности продужити и омасовити оваква окупљања која помажу за оба клуба. Морам да напоменем да је и код нас изградњом базена веома повећан број деце која желе да се баве ватерполом. Тренутно имамо највећи број младих ватерполсита од како се овај спорт игра у Суботици. Поред сениорске имамо четири старосне такмичарске селекције које успешно наступају. Због пораста броја деце били смо приморани да ангажујемо и нове тренере. Треба истаћи и добру сарадњу са градом уз чију помоћ ћемо у наредном периоду сигурно бележити све боље резултате.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>