Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Подршка Мирни Радуловић из Хале спортова

17.01.2013.

- Позивам Суботичане да се у недељу, 20. јануара 2013. године године, од  20 часова, у што већем броју окупимо у суботичкој Хали спортова, да организовано пратимо телевизијски пренос суперфинала такмичења ‘Први глас Србије’ и пружимо подршку нашој суграђанки Мирни Радуловић да избори победу. Улаз у Халу спортова је бесплатан, емисија почиње у 21 час и уз дружење, навијање и гласање заједно ћемо је пратити преко видео-бима, рекао је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће Милош Николић, члан Градског већа задужен за културу.

6450_1.jpg

Уз честитке на пласману у суперфинале „Првог гласа Србије”, он је изразио уверење да ће његова бивша ученица Мирна Радуловић својим гласом одушевити и Европу и свет.

- Мирнин успех и пласман у суперфинале још ми је дражи јер је она моја бивша ученица на виолини, у Музичкој школи. Игром случаја чуо сам је како пева и већ тада сам био сигуран да ће се тиме бавити у животу. Мирна је својим гласом задивила све у нашој земљи, а сигуран сам да ће одушевити и Европу и свет. Мислим да би било добро да Хала спортова у недељу буде препуна, да покажемо Мирни да смо уз њу и да јој нашим гласовима омогућимо победу, нагласио је Милош Николић.

Кристина Јаковљевић, Мирнина мајка, захвалила се свима који подржавају Мирну. Она је рекла да је првобитна идеја била да се Суботичани у недељу, 20. јануара, окупе у центру града, на Тргу слободе и преко видео-бима испрате суперфинале „Првог гласа Србије”.

- Чули смо да ће у недељу бити невреме, па смо одлучили да сви заједно финале испратимо у Хали спортова. Захваљујем се професору Милошу Николићу који је први показао размевање за све наше потребе, а самим тим и локалној самоуправи која нам је изашла у сусрет и омогућила да више грађана присуствује овом спектаклу. Мирна је у великим припремама, много ради и надам се да ће нам подарити нове и аутентичније интерпретације песама које је добила за наступ у суперфиналу. Жеља нам је да у недељу у Хали спортова присуствује што већи број наших суграђана, да се сви дружимо, да у позитивњ атмосфери одгледамо емисију, пошаљемо по коју поруку и да се, ако буде требало, заједно радујемо и прославимо њену победу, казала је Кристина Јаковљевић.

Својим раскошним гласом Мирна Радуловић је одушевила и жири, и све оне који прате музички шоу „Први глас Србије”. Ова млада Суботичанка показала је изузетне гласовне могућности које је препознала и публика захваљујући чијим гласовима је Мирна остварила пласман у суперфинале у којем ће се у недељу, 20. јануара, надметати са Невеном Божовић и Саром Јовановић.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података