Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести из културе

Подршка Мирни Радуловић из Хале спортова

17.01.2013.

- Позивам Суботичане да се у недељу, 20. јануара 2013. године године, од  20 часова, у што већем броју окупимо у суботичкој Хали спортова, да организовано пратимо телевизијски пренос суперфинала такмичења ‘Први глас Србије’ и пружимо подршку нашој суграђанки Мирни Радуловић да избори победу. Улаз у Халу спортова је бесплатан, емисија почиње у 21 час и уз дружење, навијање и гласање заједно ћемо је пратити преко видео-бима, рекао је на данашњој прес-конференцији у Медија-центру Градске куће Милош Николић, члан Градског већа задужен за културу.

6450_1.jpg

Уз честитке на пласману у суперфинале „Првог гласа Србије”, он је изразио уверење да ће његова бивша ученица Мирна Радуловић својим гласом одушевити и Европу и свет.

- Мирнин успех и пласман у суперфинале још ми је дражи јер је она моја бивша ученица на виолини, у Музичкој школи. Игром случаја чуо сам је како пева и већ тада сам био сигуран да ће се тиме бавити у животу. Мирна је својим гласом задивила све у нашој земљи, а сигуран сам да ће одушевити и Европу и свет. Мислим да би било добро да Хала спортова у недељу буде препуна, да покажемо Мирни да смо уз њу и да јој нашим гласовима омогућимо победу, нагласио је Милош Николић.

Кристина Јаковљевић, Мирнина мајка, захвалила се свима који подржавају Мирну. Она је рекла да је првобитна идеја била да се Суботичани у недељу, 20. јануара, окупе у центру града, на Тргу слободе и преко видео-бима испрате суперфинале „Првог гласа Србије”.

- Чули смо да ће у недељу бити невреме, па смо одлучили да сви заједно финале испратимо у Хали спортова. Захваљујем се професору Милошу Николићу који је први показао размевање за све наше потребе, а самим тим и локалној самоуправи која нам је изашла у сусрет и омогућила да више грађана присуствује овом спектаклу. Мирна је у великим припремама, много ради и надам се да ће нам подарити нове и аутентичније интерпретације песама које је добила за наступ у суперфиналу. Жеља нам је да у недељу у Хали спортова присуствује што већи број наших суграђана, да се сви дружимо, да у позитивњ атмосфери одгледамо емисију, пошаљемо по коју поруку и да се, ако буде требало, заједно радујемо и прославимо њену победу, казала је Кристина Јаковљевић.

Својим раскошним гласом Мирна Радуловић је одушевила и жири, и све оне који прате музички шоу „Први глас Србије”. Ова млада Суботичанка показала је изузетне гласовне могућности које је препознала и публика захваљујући чијим гласовима је Мирна остварила пласман у суперфинале у којем ће се у недељу, 20. јануара, надметати са Невеном Божовић и Саром Јовановић.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја