Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Новогодишњи концерт Суботичке филхармоније

20.12.2012.

Суботичка филхармонија ће и ове године, у складу са својом лепом традицијом, 30. децембара, у Великој већници Градске куће, са почетком у 20 часова, одржати свечани Новогодишњи концерт, саопштио је данас, на прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, председник Суботичке филхармоније Мирослав Јованчић.

6406_1.jpg

- Овај пут на програму нашег градског оркестра наћи ће се, поред омиљених нумера Јохана Штрауса, и дела Чајковског, Шуберта, Делиба, Грига, Брамса, Калмара и Офенбаха. Извешће се и популарни валцер Успаване лепотице Чајковског, ретко извођени Брамсов мађарски плес бр. 10, а из свите Едварда Грига Пер Гинт извешће се, између осталих, нумере У пећини Горског краља и Солвеигина песма, истакао је Јованчић.

Он је казао да Филхармонија за бис спрема и нумеру изненађења. За диригентским пултом Суботичке филхармоније, рекао је, стајаће маестро Станко Јовановић, наш драги гост из Београда који је својим наступом на прошлогодишњим новогодишњим концертима одушевио публику као и сам оркестар.

- Певаће наша позната вокална солисткиња Гордана Видаковић, која је својим наступом са Суботичком филхармонијом на концерту организованом поводом Дана града Суботице, ове године, изазвала неподељено одушевљење више хиљада посетилаца. Други солиста, Геза Кучера млађи, својим музицирањем ће улепшати наступ Гордане Видаковић, а он је уједно и аранжер нумера које ће изводити. Новогодишњим концертом, Суботичка филхармонија одаје захвалност својој верној и све бројнијој публици, на начин који јој највише и приличи, музицирањем, нагласио је Мирослав Јованчић.

Цена улазнице за Новогодишњи концерт Суботичке филхармоније је 1.000 динара. Карте се од сутра могу купити у Сувенирници Градске куће.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
«Desiré»   (23.11.2019.-30.11.2019.)