Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из културе

Новогодишњи концерт Суботичке филхармоније

20.12.2012.

Суботичка филхармонија ће и ове године, у складу са својом лепом традицијом, 30. децембара, у Великој већници Градске куће, са почетком у 20 часова, одржати свечани Новогодишњи концерт, саопштио је данас, на прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, председник Суботичке филхармоније Мирослав Јованчић.

6406_1.jpg

- Овај пут на програму нашег градског оркестра наћи ће се, поред омиљених нумера Јохана Штрауса, и дела Чајковског, Шуберта, Делиба, Грига, Брамса, Калмара и Офенбаха. Извешће се и популарни валцер Успаване лепотице Чајковског, ретко извођени Брамсов мађарски плес бр. 10, а из свите Едварда Грига Пер Гинт извешће се, између осталих, нумере У пећини Горског краља и Солвеигина песма, истакао је Јованчић.

Он је казао да Филхармонија за бис спрема и нумеру изненађења. За диригентским пултом Суботичке филхармоније, рекао је, стајаће маестро Станко Јовановић, наш драги гост из Београда који је својим наступом на прошлогодишњим новогодишњим концертима одушевио публику као и сам оркестар.

- Певаће наша позната вокална солисткиња Гордана Видаковић, која је својим наступом са Суботичком филхармонијом на концерту организованом поводом Дана града Суботице, ове године, изазвала неподељено одушевљење више хиљада посетилаца. Други солиста, Геза Кучера млађи, својим музицирањем ће улепшати наступ Гордане Видаковић, а он је уједно и аранжер нумера које ће изводити. Новогодишњим концертом, Суботичка филхармонија одаје захвалност својој верној и све бројнијој публици, на начин који јој највише и приличи, музицирањем, нагласио је Мирослав Јованчић.

Цена улазнице за Новогодишњи концерт Суботичке филхармоније је 1.000 динара. Карте се од сутра могу купити у Сувенирници Градске куће.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података