LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Осма победа РК Спартак Војпут

10.11.2012.

Нова Пазова - Спартак Војпут 26:33 (11:15)

6330_1.jpg

Рукометаши Спартак Војпута остварили су и осму узастопну првенствену победу у овој сезони. вечерас су у Новој Пазови савладали истоимену екипу са 33:26.

Почетак меча припао је Суботичанима који су голом Јелића у трећој минути стигли до предности од 3:0, у деветом минуту погтком Папића предност је износила 7:2. Предност стечену из уводног дела утакмице "путари" су одржавали до самог краја првог полувремена, тако да су на одмор отишли са плус четири гола 15:11.

У наставку сусрета дошло је до опуштања у игри Спартак Војпута што су искористили гости да смање заостатак на минус два гола 16:18. Имали су у тим тренуцима рукометаши Нове Пазове и седмерац међутим сигуран на голу био је Ђукановић. Уследила је контра преко Божовића који гађа поред гола да би у следећем нападу домаћин пришао на само један гол заостатка згодитком Маринковића за 17:18. Спартак Војпут је тада играо са играчем мање али им то није сметало да се тргну и постигну два гола у низу за 17:20. После добро реализованог седмерца Михајловић смањује на 18:20, након чега су се распуцали Суботичани и са нових пет голова дефинитивно решили питање победника пошто је у 45. минуту резултат износио 18:25.

Записник са меча можете погледати овде.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја